reede, 4. aprill 2014

Filmivõtted

Kirjutasime kolmanda veerandi alguses selles postituses, et meie koolis on filmivõtted ja seetõttu on meie kooli seinad uut värvi-rohelised. Usume, et see tekitas nii mõneski teis uudishimu, et mis film ikkagi? Filmi nimi on "Vehkleja" ning peaosas on Märt Avandi.

Märt Avandi (virufolk.ee)
Filmi lühitutvustus:
1952. aastal saabub Haapsallu meistersportlane Endel ja asub tööle kohaliku kooli kehalise kasvatuse õpetajana. Õpilastega kontakti saavutamine on introvertsele mehele esiotsa raske. Lisaks on sõjajärgsete katkiste perekondade lapsed tema jaoks harjumatud kaaslased.
Hoolimata kooli direktori vastuseisust õnnestub Endlil saada luba hakata lastele vehklemist õpetama. Pikapeale saab vehklemisest eneseväljendamise vahend lastele ja nende õpetajale, vastastikune teekond, mille käigus kosuvad ning tervenevad mõlemad osapooled.
Lüüasaanud koolidirektor hakkab Endli minevikus sorima, et selgitada välja miks ikkagi on Nõukogude Liidu meistersportlane väikelinna tulnud.
“Vehkleja” põhineb osaliselt Eesti sportlase ja treeneri Endel Nelise (1925-1993) elulool.


Võtted toimusid meie koolis ka vaheajal, kuid nüüd on meeskond edasi läinud filmima teistesse kohtadesse. Pilte filmimisest näeb siit. Ka meie kooli esimene korrus on nüüd rõõmsates värvides :)

Küsisime taaskord mõningate klassikaaslaste arvamust uue värvi kohta ja need olid järgmised: "liiga kirju", "ei, enne oli parem", "rõõmsad toonid on head". Eks igaühel on õigus oma arvamusele :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar