laupäev, 5. aprill 2014

31.03.14.-04.04.14.

Meie koolis oli terve see nädal Stiilinädal, kus iga päeva valdas mingi teema ja mille kohaselt sai/võis riietuda :)
Stiilinädala üks plakatitest
Esmaspäev oli tudupäev ja tore oli näha kui ka poisid ja üheksandikud olid riietunud ööriietesse, samuti paljud õpetajad :D

Teisipäeval oli õige palju tegemisi. Stiilinädala raames oli rokkaripäev, kus ka väiksed olid oma juuksed puhvi ajanud ja nägid ägedad välja :)


Hommikul kooli tulles, olid muidu sissekäigu ees seisvate õpetajate asemel lapsi tervitamas toredad kujukesed, õpetajad ise aga soojal maal reisil :) 1. aprill ju ikkagi :D


Ka see polnud teisipäeval kõik-toimus ansambli "Polepole" SUPERMEGAVAHVA kontsert :) Kohe tõsiselt äge! Postiivne energia kogu päevaks :)


Kolmapäeval täitus aga koolimaja roosade ja punaste printsesside ja ka mõne vapra printsiga. Leidus ka muidugi Harry Pottereid ja muid tegelinskeid :)
Pipi, Barbie ja Punamütsike


Samuti käis meile oma raamatust rääkimas noor kirjanik Janika Vaht. Tema teoseks on noortele suunatud raamat "Vabanemine". Autor oli väga positiivne ja tekitas vähemalt meil kahel tahtmist seda lugeda :)


Neljapäeval oli retropäev ja koolimajas võis märgata erinevaid spordikostüüme, puhvis soenguid ja täpilisi kleite :)


Reedel oli koolis palju lipse ja kaabusid. Kahjuks ei jõudnud me ühtegi pilti teha. Kuid võime öelda, et need kes stiilinädalast osa võtsid said palju nalja ja ka meil oli lõbus ning naerurohke nädal :) Kiidame kõiki väikesi ja suuri kes osa võtsid :)

Seekord veidi pikem postitus :)
Kõik pildid kooli Facebooki kodulehelt või enda tehtud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar